ХТО МИ

Наш сайт: https://www.praline.com.ua/

Дякуємо, що завітали! Ми – кондитерська Praline, що знаходиться в передмісті Києва. Будь ласка, прочитайте цю Політику конфіденційності, надаючи згоду на документування, щоб мати дозвіл на отримання наших послуг.

Угода

Ця угода конфіденційності розповсюджується на сайт praline.com.ua. Угода є договором приєднання. Використання Користувачем сайту свідчить про приєднання Користувача до даної Угоди повністю та підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами. Власником сайту praline.com.ua  є ФОП Гоц К.П.

ЯКУ ІНФОРМАЦІЮ МИ ЗБИРАЄМО І ЯК ВИКОРИСТОВУЄМО

1. РЕЄСТРАЦІЯ ТА ЗАМОВЛЕННЯ

Під час реєстрації облікового запису на сайті praline.com.ua ми просимо Вас повідомити адресу електронної пошти, контактний телефон та створити пароль. Пароль зберігається в зашифрованому вигляді в базі даних – ми не маємо доступу до вашого паролю. Додаткову інформацію про свій обліковий запис ви можете бачити та редагувати в особистому кабінеті. Ви можете видалити свій обліковий запис на сайті praline.com.ua, зв‘язавшись з нами.

При оформленні замовлення на сайті, користувач вказує прізвище, ім‘я, по-батькові, адресу електронної пошти, телефон, адресу доставки замовлення та погоджується на використання вказаної інформації, її обробку та зберігання ФОП Гоц К.П, а також компаніями, що виконують доставку. ФОП Гоц К.П використовує цю інформацію для виконання своїх обов‘язків перед покупцями.

2. ФАЙЛИ  COOKIE

Коли ви заходите на наш Сайт, ми відправляємо один або кілька файлів cookie на ваш комп’ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість послуг, що надаються: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки та товари. ФОП Гоц К.П, як власник Сайту, також використовує файли cookie з метою реклами, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб управляти оголошеннями на сайтах в мережі Інтернет.

3. ІНФОРМАЦІЯ ПРО ВІДВІДУВАННЯ

При доступі до нашого сайту через браузер або за допомогою будь-якого іншого програмного забезпечення, наші сервери автоматично записують інформацію про відвідування сайту. Журнали сервера можуть містити таку інформацію: IP-адреса, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або кілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або обліковий запис користувача. Ця інформація може бути передана третім особам з метою покращення роботи сайту praline.com.ua, підготовки рекламних пропозицій або на виконання умов чинного законодавства.

4. КОРИСТУВАЦЬКІ ПОВІДОМЛЕННЯ

Коли Ви відправляєте нам повідомлення (по електронній пошті або іншим способом), ми можемо зберігати ці повідомлення для обробки запитів, відповіді на питання і подальшого вдосконалення нашої служби клієнтської підтримки. При відправці або отриманні SMS ми можемо збирати і зберігати таку інформацію: номер телефону, назву оператора зв’язку, зміст повідомлення, дату і час передачі. Для зв’язку з Вами з питань нашої роботи може використовуватися Ваша електронна адреса або номер контактного телефону.

5. КОМЕНТАРІ ТА МЕДІА

Коли Ви залишаєте на сайті коментарі, ми збираємо дані, показані у формі коментарів, а також IP-адресу відвідувача та рядок агента веб-браузера, щоб допомогти виявити спам.

Після схвалення вашого коментаря, він, ваша фотографія профілю (якщо така буде внесена) може буде видима для користувачів мережі Інтернет в контексті вашого коментаря.

Медіа файли (фото/відео/аудіо), які Ви завантажуєте на сайт можуть бути використані для покращення виконання замовлень а також для публікації на сторінках сайту.

6. ВЗАЄМОДІЯ САЙТУ З ІНШИМИ РЕСУРСАМИ

При використанні Користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів, в результаті чого такі інтернет ресурси отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію, виключно про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача.

Такими інтернет-ресурсами можуть бути:

  • Системи зі збору статистики відвідувань (наприклад, Google Analytics та інші);
  • Плагіни соціальних мереж (наприклад, Facebook, ВКонтакте, Google+ та інші)
  • Плагіни систем, що забезпечують оплату товарів на сайті (наприклад, platon.ua, liqpay.ua, portmone.com.ua та інші).
  • Сервіси атоматизованого виявлення спаму

Використання зазначених сервісів нам необхідно для оперативного аналізу відвідувань сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності сайту, глибини переглядів, активності користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів ми не зберігаємо і не обробляємо.

Відповідно, якщо Користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта та очистити cookies через свій браузер.

У разі згоди Користувача, ми рекомендуємо ознайомитись із розділом Політика конфіденційності та використання вказаними сервісами персональних даних фізичних осіб, щоб уникнути непорозумінь або запобігання порушенню прав суб’єктів персональних даних, так як ми не несемо відповідальності в частині збору, обробки, використання зазначеними та аналогічними сервісами персональних даних.

Політика конфіденційності сервісу Google Analytics викладена на сторінці http://www.google.com/analytics/terms/ru.html

На деяких сторінках нашого сайту встановлені коди сервісів (плагіни, віджети) Facebook, Google+, Instagram.

Ці коди сервісів можуть бути кнопками синхронізації аккаунта на Сайті, «Like», «Поділитись» або “Мені подобається”. При відкритті сторінки Сайту, оснащеної таким плагіном, Ваш інтернет-браузер безпосередньо підключить вас до серверів Facebook, Google+, Instagram і на екрані відобразиться зареєстрований плагін через Браузер. Плагін буде передавати на сервер дані про те, які саме наші Веб-сторінки Ви відвідали.

Якщо у Вас є обліковий запис у Facebook, Instagram, Google і Ви увійшли в обліковий запис на сайті на сайті praline.com.ua, то при відвідуванні сайту або мобільних додатків Facebook буде пов’язувати цю інформацію з Вашим обліковим записом (при наявності облікового запису).

При використанні будь-яких функцій плагіна (наприклад, при натисканні кнопки “Мені подобається”, «коментувати»), ця інформація також буде синхронізована з Вашим обліковим записов на Facebook, Instagram, Google+.

Щоб уникнути зв’язку мереж Facebook, Instagram, Google+ з нашим сайтом і подальшого співвіднесення даної інформації з Вашим обліковим записом, Вам необхідно вийти з облікового запису відповідної соціальної мережі перед відвідуванням нашого сайту та мобільних додатків.

Більш детальну інформацію про збір та використання даних мережами Facebook, Instagram, Google+ а також про права та можливості щодо захисту персональних даних в даному контексті можна знайти в розділі про конфіденційність на Веб-сайтах Facebook, Instagram, Google+.

7. ТЕРМІН ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно для мети їх обробки.

Після того, як суб’єкт персональних даних перестав бути Користувачем Сайту шляхом видалення свого облікового запису на Сайті, його персональні дані також автоматично видаляються.

8. СВОБОДА ВИБОРУ

Кожен користувач самостійно та усвідомлено приймає рішення про надання права ФОП Гоц К.П. на повне використання своїх персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Кожен користувач може:

Переглядати і управляти особистою інформацією, що зберігається в його обліковому записі за допомогою Особистого кабінету.

Заборонити в браузері прийом всіх файлів cookie або налаштувати оповіщення про ці дані. Просимо врахувати, що без файлів cookie деякі служби сайту можуть працювати не коректно.

9. ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ

Ми вживаємо всіх необхідних заходів для того, щоб убезпечити сайт і наших користувачів від несанкціонованих спроб доступу, зміни, розкриття чи знищення даних, що зберігаються у нас. До цих заходів відносяться, зокрема:

  • використання SSL-шифрування в роботі сайту;
  • постійна перевірка і вдосконалення процесів збору, зберігання і обробки даних і заходів безпеки, включаючи заходи щодо забезпечення фізичної безпеки;

надання доступу до особистої інформації тільки тим співробітникам,  яким необхідно мати цю інформацію для здійснення операцій, які виконуються від імені ФОП ГОЦ К.П. . Невиконання цими особами договірних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності ведуть до санкцій, включаючи звільнення і кримінальне переслідування.

10. ДОСТУП ДО ОСОБИСТОЇ ІНФОРМАЦІЇ ТА ЇЇ ОНОВЛЕННЯ

У вас завжди є доступ до своїх персональних даних на Сайті praline.com.ua. Якщо вони вказані невірно, ми завжди можемо їх видалити, якщо тільки їх зберігання не вимагається законом або не обумовлено законними діловими цілями. У деяких випадках, отримавши прохання змінити персональні дані, ми можемо попросити користувача підтвердити свою особистість і інформацію, яку він хоче отримати, змінити або видалити.

Ми можемо відхиляти багаторазово повторювані заявки, а також запити, що вимагають великих технічних робіт (наприклад, створити нову систему або значно змінити існуючу), що піддають ризику конфіденційність інших користувачів, а також містять безкорисні пропозиції (наприклад, обробити інформацію на резервних копіях).

У всіх випадках, коли ми надаємо доступ до інформації і можливість внести в неї виправлення, ми робимо це безкоштовно, якщо тільки це не вимагає від нас порівняно більших затрат.

У зв’язку з особливостями роботи ряду служб, після видалення з активних серверів інформація може зберігатися протягом обмеженого терміну в наших системах резервного копіювання до тих пір, поки не буде остаточно видалено.

11. ДОТРИМАННЯ ВИМОГ

ФОП Гоц К.П. дотримується прийнятих в Україні принципів конфіденційності щодо повідомлення, вибору, передачі, безпеки, цілісності даних і доступу до них.

Ми регулярно перевіряємо дотримання цієї політики конфіденційності.

Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов’язком звернутися до користувача з приводу його претензій і вирішити питання або усунути проблему в найкоротші терміни.

12. ЗМІНИ ДАНОЇ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

Час від часу наша політика конфіденційності може змінюватися. Однак ми не маємо наміру і не будемо обмежувати права користувачів без їх явно вираженої згоди. Всі оновлення політики конфіденційності відображаються на цій сторінці. Якщо ж зміни будуть значними, ми повідомимо вас по електронній пошті.

13. ПРАВА КОРИСТУВАЧА ЩОДО СВОЇХ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ
  • знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
  • отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
  • на доступ до своїх персональних даних;
  • отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;
  • пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
  • на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв’язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
  • звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду;
  • застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
  • вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
  • відкликати згоду на обробку персональних даних;
  • знати механізм автоматичної обробки персональних даних;
  • на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.